Konstverk som ger liv och färg till ett hem.

 

Välkommen till Mydesigns konstagalleri – en plats där du kan utforska och upptäcka unika och vackra konstverk som kan förhöja ditt hem eller arbetsplats. Här är ett brett utbud av konstverk i olika stilar och tekniker, som alla har skapats med omsorg och passion.

Konst är en av de bästa sätten att uttrycka sig själv och det kan ha en positiv effekt på vårt välbefinnande. Målet är att erbjuda dig konstverk som inspirerar och berör dig på ett personligt plan.

Om du hittar en bild som du är intresserad av eller om du har frågor, är du välkommen att kontakta mig via telefon eller e-post. Jag är alltid glad över att kunna hjälpa till och svara på dina frågor. Jag hoppas att du hittar något som du gillar och som kan ge dig glädje och inspiration under lång tid framöver.

Du är välkommen att kontakta mig genom att ringa på telefonnummer 0709-505206 eller skicka ett e-postmeddelande till mydesign@mydesign.se om du är intresserad av någon av mina verk. Jag kan då informera dig om alternativen och priset för ditt val. För att hitta posters och fine art-utskrifter kan du också besöka någon av de två webbshopparna.

Mydesign Etsy
Mydesign Printler

Observera att originalkonstverk/numrerade och signerade verk inte finns tillgängliga i webbshopen. Om du önskar att köpa originalkonstverk/numrerade och signerade verk, är du välkommen att kontakta mig.

Perspektiv för själen

Colour Explosion

Souls

Blyerts & bläck

Evigheten

Olja

Abstrakt/Naivistiskt

Akryl

Mixed Media

Fjädrar

Övrigt

 

Lera